Sep 122010
 

Eller kanske man kan kalla det en “Ansel Adams-lek”?.. 😉

Ja, leker gör jag utan tvekan men i jämförelsen räcker det gott för mej att bara jämföra mej med mej själv och kanske se något litet framsteg då och då i mitt lärande, levande och  bildskapande. Lär gör man ju hela livet och influeras av allt man ser, både i andras bilder och i livet, gör man ju alltid oxå.

Att uppleva och samtidigt tillåta sej att känna de man själv känner, i vad det än må vara, är nog en inspirerande väg i livet och den egna utvecklingen, i vad det än vara må. Det är nog oxå bra att samtidigt avdramatisera både sej själv och livet till gagn för just livet och sej själv. Sen finns det ju heller inte någon brådska för man har ju ändå hela livet på sej att leka, att känna, att lära, att leva 🙂

Att vara bara…mitt i allt ståhej 🙂

Några bilder vid, och från, havet kring Skardsöya förra veckan…ur mina ögon s.a.s.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Och felfria är ju bara gudarna och dom vill man ju inte reta…
(Från ett gammalt indianskt ordspråk)

Och helt plötsligt är arbetsmappen tom…igen :-)) Men eftersom jag sedan i fredags känner att jag är på väg ner i en svacka, eller kanske hellre en nollställningsvecka, efter en trevlig och intensiv fotoperiod sen vintern, minst.

Hela helgen har präglats av en skön nedgång i motivation och inspiration med ökande tomgång uppe i hjärnkontoret  istället. Man kan kanske även kalla det för en välbehövlig inspirationstömningsvecka inför kommande utflykter och diverse äventyr som ligger i min “möjligheternas bank” och skvalpar. Jag tror nog oxå att det kan vara skönt att vara skapligt mentalt tom med plats för ny fräsch inspiration och motivation inför resten av hösten, november och vintern 🙂

En massa tankar blev det men ändå en massa 🙂

Tillägg 23.45:
De går inte av för hackor det här heller 🙂

-

-

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield