Oct 052015
 

Lördag förmiddag tillbringade vi på Fulufjällets västra sida i Lillådalen och Gördalen med ett kort fikabesök i Norge och Ljördalen. Genom Lillådalen rinner en vacker liten å som heter Lillån och där det är som brantast, strax innan Gördalen, rinner ån utför ett vattenfall för att sedan forsa vidare in i Gjörälven och ner förbi Gördalen. När Görälven passerar gränsen till Norge byter den namn till Ljøra. Tyvärr var ljuset vid vattenfallet inte det bästa då forsnacken badade i skarpt solljus. Jag knallade därför en bit nerströms och tog några bilder istället där skogen var lite tätare..

Lillån.

Canon EOS 7D Mark II (17mm, f/14, 8 sec, ISO100)
Lillån.

Lillån.

Canon EOS 7D Mark II (17mm, f/14, 15 sec, ISO100)

Lillån.

Canon EOS 7D Mark II (25mm, f/14, 15 sec, ISO100)

Brusa vidare lilla å...

Canon EOS 5D Mark III (200mm, f/6.3, 1/13 sec, ISO50)
Brusa vidare lilla å…

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...